Tattoo Lines

Info

Hoe maak je een afspraak?


Wij maken geen afspraken over de mail of telefoon.
Dit is om misverstanden te voorkomen en om goed in te kunnen schatten hoeveel werk er nodig is.
Ook praat het fijner en komen de ideeën duidelijker over face to face. U kunt als wij geopend zijn vrijblijvend binnen lopen voor info en/of het maken van een afspraak. Neem bij voorkeur altijd je referentie uitgeprint mee. Wij kunnen dit dan archiveren bij de gemaakte afspraak.

-Voor tattoos die in 1 sessie te zetten zijn geld een prijsafspraak. 

Langer dan 3 a 4 uur (of meerdere afspraken) gaat op uurtarief.

Met hele grote projecten kan er ook op dagtarief gewerkt worden. Dit wordt door de tatoeëerder besloten en heeft te maken met voorbereiding/tekenwerk en dergelijke.

Dit is een richtlijn wat betreft prijzen en kan soms iets afwijken. I.v.m. type tattoo/project. Het blijft tenslotte handwerk.

We hanteren een starttarief voor de kleinste tattoos.

Voor een klein lettertje of zelfs al een puntje moeten we net zoveel nieuw en gesteriliseerd materiaal uitpakken als voor een tattoo van een groter formaat. 

Wat dus betekend dat “kleinere” tattoos in prijs hoger liggen dan in vergelijking met “grotere” tattoos. En het is dus helaas niet zo dat een  15 minuten een 1/4 uur tarief heeft.

Wij werken met een aanbetaling.
Zonder aanbetaling reserveren wij geen afspraken!!

Deze aanbetaling wordt verrekend op de laatste afspraakdag.
Kom je niet opdagen of bel je niet tijdig af dan zal je een nieuwe aanbetaling moeten doen voor je resterende afspraken.

Mocht je de afspraak tijdig afzeggen. Dan krijg je de aanbetaling terug in de vorm van een tegoedbon.  Wij geven nooit geld terug. De tegoedbon zal je binnen 30 dagen na annulering op moeten halen. Hierna vervalt deze aangezien we niet bij kunnen blijven houden wie er annuleert en wanneer.

Gemaakte afspraken zijn niet overdraagbaar naar een ander zonder overleg.

Verandering van ideeën is geen probleem. Maar helaas kunnen wij geen vervolgafspraken op korte termijn garanderen als de ideeën meer tijd gaan kosten. Bedenk dus goed van te voren wat je precies wilt.

Bewaar je afsprakenkaartje goed.

Dit is tevens ook je betalingsbewijs.

LET OP! Aanbetalingen dienen contant gedaan te worden!

Custom designs. Hoe en wanneer worden deze gemaakt?

Bijna alles wat wij zetten is custom gemaakt. We maken onze tekeningen dan ook vaak de dag van te voren of de dag daarvoor. Dit heeft meerdere redenen. Omdat we veel tekeningen moeten maken, maar ook vooral zodat het ontwerp ons nog vers in het geheugen zit als we hem gaan zetten.

Maar wat nou als je het ontwerp niet mooi vind of aangepast wil hebben?

We zetten pas iets op je lichaam als jij blij met het ontwerp bent. En zullen het ontwerp op de dag zelf dan samen met jou perfect maken mocht dit nodig zijn. Dus ben niet bang om je ideeën uit te spreken.

Wil je je ontwerp al eerder zien?

Dit kan. Hier maken we dan wel een tekenafspraak voor. Tijdens deze sessie maken wij je ontwerp terwijl je gezellig in de shop bent om je ideeën goed te bespreken. Hiervoor wordt 50% van het uurtarief van de tatoeëerder voor gevraagd.

(Een voorbeeld. Is het uurtarief 100,- en tekent hij/zij bijvoorbeeld 1,5 uur. Dan staat hier 75,- voor)

WIJ TATTOEËREN PAS VANAF 18 JAAR.

Dit is ons eigen huisbeleid.

Vanaf heden wordt er ook bij iedereen om legitimatie gevraagd. Je legitimatienummer zal ook ingevuld worden op het toestemmingsformulier. Dit wordt vertrouwelijk behandeld, maar wordt verplicht door de GGD.