Afspraken maken bij Linda (2019)————————————————————vanaf 22-09-18 zijn er weer afspraken te plannen bij linda voor het gehele jaar 2019. Je kunt vanaf dan gewoon weer binnenlopen om een afspraak te plannen.  

Neem je referentie/ideen uitgeprint mee. Zodat we goed alles door kunnen spreken en de juiste hoeveelheid tijd voor je kunnen reserveren.

Wij nemen geen afspraken aan over telefoon of mail. En maken hierin helaas voor niemand een uitzondering. Dit om het eerlijk en duidelijk te houden.  Je zult echt even binnen moeten lopen. Mocht je zelf niet kunnen dan mag er altijd iemand anders je afspraken in komen plannen.

Gemaakte afspraken zijn niet overdraagbaar naar een ander zonder overleg.

Verandering van ideeen is geen probleem. Maar helaas kunnen wij geen vervolgafspraken op kort termijn garanderen als de ideeën meer tijd gaan kosten. Bedenk dus goed van te voren wat je precies wil.

 

Hoe maak je een afspraak?


Wij maken geen afspraken over mail of telefoon.
Dit om misverstanden te voorkomen en om goed te kunnen inschatten hoeveel werk er nodig is.
Ook praat het fijner en komen de ideeën duidelijker over face to face.

Dus loop tijdens opening vrijblijvend binnen voor info en/of het maken van een afspraak. Neem bij voorkeur altijd je referentie uitgeprint mee.Wij kunnen dit dan archiveren bij de gemaakte afspraak

Wij werken met een aanbetaling.
Zonder aanbetaling reserveren wij geen afspraken!!

Deze aanbetaling word verrekend op de laatste afspraakdag.
Echter kom je niet opdagen of bel je niet tijdig af dan zal je een nieuwe aanbetaling moeten doen voor je resterende afspraken.

Mocht je de afspraak tijdig afzeggen. Dan krijg je de aanbetaling terug in de vorm van een tegoedbon. Wij geven nooit geld terug.

Bewaar je afsprakenkaartje goed.
Dit is tevens ook je betalingsbewijs.

LET OP! Aanbetalingen dienen contant gedaan te worden

WIJ TATTOEËREN PAS VANAF 18 JAAR.

Dit is ons eigen huisbeleid.

Vanaf heden word er ook bij iedereen om legitimatie gevraagd.Je legitimatienummer zal ook ingevuld worden op het toestemmingsformulier.Dit word vertrouwelijk behandeld,maar word verplicht door de GGD.